Floraria Eva – Satu Mare

Proiectul cu Florăria Eva a început atunci când aceștia au hotărât că au nevoie de un website. 

Pentru a oferi clientului piața de care are nevoie, am creat un magazin online dedicat pe platforma WordPress, prin WooComerce. Fiecare pagina a fost structurată pentru o navigare ușoară. De asemenea, magazinul online a fost optimizat SEO, pentru a ajunge la rezultate durabile și eficiente.

  • Creare pagină web
  • Implementarea livrare la domiciliu

VBR-co-marketing-satu-mare-referinte-floraria-eva-photo1-2022

Pentru a crește vânzările și pentru a lărgi piața, am creat un magazin online dedicat clienților florăriei.  Pentru o navigare ușoară fiecare pagină în parte este destinată unei categorii de produse. Magazinul online a fost creat pe platforma WordPress prin Woocomerce.

Am implementat un program prin care clienții florăriei comandă produsele dorite și li se livrează produsul direct la domiciliu la data solicitată de către beneficiar. Această metodă îi ajută foarte mult și pe cei de la florărie deoarece clientul intră pe site și alege produsul dorit fără să mai piardă prea mult timp în conversațiile telefonice.

Când am construit site-ul am avut mare grijă ca pagina să aibă un SEO foarte bun. Prin optimizarea SEO am reușit să fim printre primii pe mai multe cuvinte de căutare.
Am făcut și setări suplimentare pe Google My Business pentru a fi primul în căutări.

Proiecte asemănătoare:

Vino să colaborăm!

Te interesează să colaborăm?

Servicii

Îndrăznește să fi unic pe piață!