Arezzo Bistro – Satu Mare

Activitatea pe Facebook și Instagram este foarte important pentru restaurantele din Satu Mare. Când am preluat administrarea paginii de Facebook am stabilit obiectivul de a posta de 2 ori pe zi pentru a ajunge la mai mulți clienți organic. Prin postările zilnice am reușit să avem o audiență activă pe pagina de Facebook.

Pentru a avea un content original și vizual am început să lucrăm și pe partea de foto. Prin pozele făcute de noi am reușit să evidențiem cele mai importante aspecte ale produselor lor. Aceste poze au avut mult succes și pe paginile de social media.

  • Creare Website
  • Social Media Management
  • Promovări Facebook și Instagram
  • Grafică flyere
  • Poze produs
  • Menu Design
VBR-Co-marketing-satu-mare-testimonial-arezzo

„Am apelat la firma VBR&Co pentru a ajuta la înbunătățirea prezenței pe social media. Ei au venit cu idei și cu soluții foarte bune, care au adus și un rezultat bun. Ne bucurăm că am găsit un partener de încredere pentru serviciile de marketing. Recomand pentru toată lumea să colaboreze cu VBR&Co.”

Olimpiu Ciobai, Arezzo Italian Bistro
0
Postări pe săptămână
0 %
Creștere pe pagina de Facebook
0 +
De poze făcute
Postările zilnice împreună cu promovările făcute pe pagina de Facebook au adus o creștere de 65%.
De aici se vede importanța folosirii rețelelor de socializare.

Prin promovările făcute pentru Arezzo am reușit să aducem mai mulți clienți în restaurant și au avut mai multe comenzi pe partea de livrare.

Design-ul unui meniu cu mâncare este foarte importantă pentru imaginea unui restaurant. De aceea multe restaurante investesc în design-ul meniurilor. La acest capitol Arezzo Bistro a apelat la noi. Împreună am reușit să le creăm un meniu unic cu un design modern care să le fie pe placul clienților.

Pentru a crește vânzările și pentru a lărgi piața, am creat un magazin online dedicat clienților restaurantului.
Pentru o navigare ușoară fiecare pagină în parte este destinată unei categorii de produse. Magazinul online a fost creat pe platforma WordPress prin Woocomerce.

Flyere sunt o resursă foarte bună pentru promovările offline, mai ales pentru un restaurant care livrează și la domiciliu, unde la fiecare comandă se poate adăuga și flyerul cu promoția nouă.
Flyerele făcute de noi au un design modern și atregător.

Împreună cu echipa de fotografi am reușit să facem niște poze și videoclipuri care au avut un impact mare pentru a dezvolta clientela.

Proiecte asemănătoare:

Vino să colaborăm!

Te interesează să colaborăm?

Servicii

Îndrăznește să fi unic pe piață!