Ce spun clienții despre noi:

VBR-Co-marketing-satu-mare-testimonial-clinica-star-medica

„De la demararea parteneriatului nostru cu cei de la VBR&Co expunerea în online a organizației noastre a crescut exponențial. Profesionalismul, creativitatea și viziunea fac din cei de la VBR&Co un partener de încredere pe termen lung pentru clinica noastră.”

Crina Batin, Star Medica
VBR-Co-marketing-satu-mare-testimonial-arezzo

„Am apelat la firma VBR&Co pentru a ajuta la înbunătățirea prezenței pe social media. Ei au venit cu idei și cu soluții foarte bune, care au adus și un rezultat bun. Ne bucurăm că am găsit un partener de încredere pentru serviciile de marketing. Recomand pentru toată lumea să colaboreze cu VBR&Co.”

Olimpiu Ciobai, Arezzo Italian Bistro
VBR-Co-marketing-satu-mare-testimonial-matusinka

„În fruntea firmei VBR&Co este Vida Benjamin în care am descoperit un partener de încredere, pe care mă pot baza și care oferă servicii de marketing care ies în evidență nu numai prin calitatea lor deosebită, ci și prin modul de abordare a atribuțiilor. Benjamin are o personalitate potrivită pentru aceste tipuri de servicii marketing, e foarte organizat, perseverent, calm, perfecționist și mereu atent la schimbările permanente ale acestui domeniu online. În cazul în care sunteți în căutarea unor servicii de calitate, vă recomand firma VBR&Co, iar impactul pozitiv asupra activităților de marketing este garantat.”

Beata Matusinka, Matusinka
VBR-Co-marketing-satu-mare-testimonial-vmv-dental

„Până să apelez la VBR&Co nu aveam încredere în ceea ce pot obține prin marketing pentru firma mea. Am primit consiliere în privința aplicării unei strategii de marketing care a dat rezultate foarte bune creșterii numărului de clienți și idei de design și brand cu ajutorul cărora am putut lansa firma și vizual, cu logo și slogan, totul cu un profesionalism înalt. Mulțumesc!”

Codruta Ardelean, VMV Dental Clinique
VBR-Co-marketing-satu-mare-testimonial-vmv

„Împreună cu VBR & Co am colaborat pentru îmbunătățirea la capitolul promovare pentru firma noastră. Ei oferă pachete complete care vin în ajutorul colaboratorilor. Benjamin a venit cu propuneri foarte interesante de design și idei foarte îndrăznețe. Ne bucurăm deja de rezultatele primelor colaborări. Îl recomandăm cu încredere și așteptăm etape noi în implementarea ideilor discutate împreună.”

Cristian Ardelean, VMV SRL
VBR-Co-marketing-satu-mare-testimonial-musicat

„VBR & Co este o firmă tânără, care știe să răspundă perfect la cererea actuală din piață. Folosesc concepte moderne de marketing pe care le mulează pentru orice domeniu de activitate. Sunt foarte mulțumit de serviciile oferite, vă recomand cu mare încredere. Eu cu siguranță voi fi client fidel al acestei firme.”

Roland Boros, Music'at