Promovări pe
Facebook și Instagram

Facebook este cel mai cunoscut site din lume. Milioane de utilizatori îl vizitează zilnic. Activitatea membrilor este intensă. 

La ce vă puteți aștepta dacă lăsați în seama noastră promovările pe Facebook?

  • Creșterea numărului de clienți
  • Câștigarea de clientelă
  • Promovare targetată
  • Optimizare
VBR-CO-marketing-satu-mare-servicii-promovare-facebook

Campanii Google Ads

Campaniile Google Ads, bazate pe numarul de click-uri primite, țintim doar ceea ce ne interesează. Cel mai important este faptul că se plătește strict pentru click-urile primite. 

Avantajele campaniilor Google Ads:

  • Găsești persoanele cu care ai ceva în comun și cauți ceva asemănător – promovare pentru motoare de căutare.
  • Business-uri locale, birouri, restaurante în vecinătate – anunțuri prin hărți, locuri.
  • Găsești persoanele care au o viziune asupra unor lucruri la fel ca și ale tale – anunțuri prin poze, texte, afișare.
VBR-CO-marketing-satu-mare-servicii-promovare-google-ads-satu-mare

Social Media Management

Comunicarea digitală este în permanentă schimbare. Interactionează cu publicul tău pe rețelele pe care le utilizează în mod regulat.

Procesul de administrare a conturilor de Social Media presupune implementarea unui mix de strategii de promovare organică și plătită, compus din acțiuni strategice, creație și procese de comunicare cu oamenii interesați de afacerea ta, cu scopul de a construi, susține și dezvolta o prezență consistentă în Social Media.

VBR-CO-marketing-satu-mare-servicii-social-media-management

Optimizarea motorului de căutare – SEO

Optimizarea motorului de căutare (SEO) este în cea mai mare parte influențată de factorii din cadrul site-ului web. Contează ce soluții tehnice folosim, ce conținut avem sau modul în care proiectăm link-ul intern al site-ului web.

Majoritatea site-urilor care se concep astăzi nu îndeplinesc cerințele de optimizare ale motoarelor de căutare. Utilizarea la nivel mondial sunt, în general, bine concepute, însă acești factori ,,extra” nu sunt concepuți pentru a ajuta motoarele de căutare să găsească site-ul lor pe primele locuri.

VBR-CO-marketing-satu-mare-servicii-promovare-SEO

Copywriting

Cuvintele conduc lumea, iar noi creăm aceste cuvinte.

În era digitală pe care o traversăm, textul este agentul de vânzări cel mai bun.

Textele online au marele avantaj că lucreaza 24 de ore pe zi și ajung acolo unde poate nu poți ajunge. Însă așa cum pot lucra în favoarea businessului tău, la fel de ușor poate să dăuneze reputației.

VBR-CO-marketing-satu-mare-servicii-copywriting

Lucrări grafice

Dăm viață imaginației tale!

Logo-ul trebuie să fie bine conceput grafic, să fie profesionist. Cercetările ne arată faptul că aspectul unei firme, ajută la câștigarea clienților deoarece chiar dacă este foarte important să fim buni în ceea ce facem, asta trebuie să le și arătăm clienților prin modul în care ne prezentăm firma prin logo, website. 

VBR-CO-marketing-satu-mare-servicii-lucrari-grafice

Creare website și webshop

Un site care se ridică la standardele de ziua de azi, atinge scopul de a îmbina și a arăta aspectul și viziunea companiei tale.

În ziua de azi, aproape fiecare companie are propriul său website, însă calitatea lor nu e la un standard acceptabil. Prin serviciile noastre de web design vă oferim un site profesionist.

VBR-CO-marketing-satu-mare-servicii-creare-website-webshop

Consultanță marketing

Ai nevoie de o auditare a activităților tale de promovare sau de direcții strategice?

Tehnologia a modificat radical cerințele esențiale pentru construcția și gestionarea unei afaceri de succes. Paradigmele clasice nu și-au pierdut cu totul valoarea, însă sunt depășite de mult de noile realități, care au generat nevoi noi, consumatori noi, asteptari diferite etc.

VBR-CO-marketing-satu-mare-servicii-consultanta-marketing