Dăm viață imaginației tale!

Campanii Marketing Online

Vrei servicii de promovare online care să îți aducă și rezultate?
Cere o ofertă acum!

  Înscriindu-te la acest formular ești de acord cu politica privind fișierele cookies și de confidențialitate.

  Logo-ul trebuie să fie bine conceput grafic, să fie profesionist. Cercetările ne arată faptul că aspectul unei firme, ajută la câștigarea clienților deoarece chiar dacă este foarte important să fim buni în ceea ce facem, asta trebuie să le și arătăm clienților prin modul în care ne prezentăm firma prin logo, website.

  Identitatea corporativă se definește ca un set de caracteristici după care o organizaţie se identifică şi se prezintă pe piaţă. Fiecare organizaţie de succes are propria imagine pe care o lasă asupra unui individ.

  Flyerele și broșurile sunt instrumentele pe care le oferim potențialilor clienți pentru a-i ajuta să ia o decizie în favoarea companiei pe care o dețin. Dacă aceste instrumente nu sunt bine concepute, clienții pot fi direcționați spre potențiala concurență.

  Cataloagele sunt cele mai mari instrumente de vânzare, cele pe care clienții noștri le văd cel mai mult, deci trebuie să fie profesionale. Nu este suficient să creezi un catalog într-un editor de text și să îl oferi clienților tăi.

  VBR-CO-marketing-satu-mare-servicii-lucrari-grafice

  Social Media Management

  Campanii Google Ads

  Optimizare SEO

  Creare Website / Webshop