Marketingul digital necesită conținut interesant și cunostințe de bază despre utilizatori. Iar pentru a livra acest lucru, instrumentele de social media pot însemna un real ajutor. Cum se apropie cu pași repezi Crăciunul, trebuie să fim recunoscători pentru toate tool-urile care ne-au făcut munca în agenție mai ușoară și care ne-au ajutat să ajungem la un rezultat mai bun.

VBR-Co-marketing-satu-mare-blog-tool-marketing
 1. Canva
  Poate cea mai des folosită aplicație pentru editarea imaginilor din postări, Canva a fost ajutorul ideal. Acest instrument de design, accesibil și foarte ușor de folosit, ne-a oferit acces la o serie variată de șabloane pentru imagini și o tonă de elemente de grafică pentru a crea vizualuri originale care să meargă perfect pe newsfeed. Mai mult decât atât, pe blog-ul lor găsești la un click distanță zeci de tips and tricks despre design, trand-uri în conținut și ghiduri care să te ajute să creezi imagini cât mai interesante.
 2. Remove.bg
  Tot în ceea ce privește editarea imaginilor, Remove.bg ne-a ajutat să croppăm cât mai exact și mai rapid fundalurile anumitor imagini. Este super ușor de folosit și te ajută să câștigi timp când ai de creat rapid o imagine publicitară de prezentare a unui produs.
 3. Freepik, Unsplash, Pexels
  Există sute de site-uri pentru imagini stock, de unde poți să le descarci și să le folosești în diverse scopuri comerciale, însă cele mai des folosite de mine și colegii mei sunt acestea trei: Freepik, Unsplash, Pexel. Rar s-a întamplat să nu găsim fotografii potrivite pe unul dintre acestea. Așa că, le recomandăm cu drag.
 4. Promo.com
  Video, așa sună prezentul și viitorul social media. Promo.com este un tool simplu de creare și editare video, care îți oferă acces la zeci de șabloane. Cu ajutorul acestuia am reușit să realizăm clipuri simpatice pentru clienți.
 5. Bitly
  Link-urile scurte sunt mai usor de distribuit pe social media. Fiecare marketer are nevoie să scurteze legăturile externe pe care le distribuie în postări. Bit.ly este cel mai bun prieten pentru a nu încarca postările cu link-uri deranjante vizual și îți permite să creezi campanii ușor de monitorizat.
 6. Creator Studio
  Nu este tocmai un tool, dar trebuie să îl menționăm pentru că suntem foarte recunoscători pentru existența lui. Până acum era destul de greu să programezi conținut pentru Instagram și era nevoie, fie să folosești aplicații terțe ori să postezi individual. Dar de acum, programarea postarilor pe Instagram este mai facilă direct din Facebook, via Creator Studio.

Optimizare motorelor de căutare

Te putem ajuta pentru a fi prntre primii pe Google

Servicii

Îndrăznește să fi unic pe piață!