,,SEO este foarte important pentru un site” este una dintre afirmațiile cu care suntem obișnuiți toți din articole de specialitate sau din discuțiile cu specialiștii. Dar acest lucru în mod clar nu s-a schimbat.

Algoritmul Google nu iartă pe nimeni și toată lumea trebuie să aibă cunoștințe de SEO pentru a-și putea promova afacerea așa cum trebuie.

Dar oare ce faci este bine?

Ne-am gândit ca cel mai bine este să îți spunem ce tool-uri de SEO gratuite ai putea să folosești pentru a verifica dacă ceea ce faci este bun pentru a te promova.

vbr-co-marketing-satu-mare-blog-aplicatii-seo-gratuite-1
 1. Google Search Console
  Este un instrument gratuit care reprezintă cea mai bună cale prin care să verifici dacă website-ul tău este prietenos cu utilizatorii, poziționarea cuvintelor cheie în Google, date structurate, erori de indexare, linkuri către site și ce schimbări ai putea să faci pentru că lucrurile să se îndrepte spre calea cea bună.Are o interfață foarte ușor de utilizat și este unul dintre cele mai recomandate tool-uri SEO gratis, mai ales că e jucaria lui Google.
 2. Moz Pro Tools
  Moz este un reper în analiza și success SEO și nu numai, conținutul acestora fiind o adevărată academie de online.Acesta este iarăși un instrument SEO foarte util care are o perioada de gratuitate de 30 de zile. Dacă te-a convins și dorești să îl folosești în continuare atunci va trebui să plătești un preț lunar stabilit în funcție de planul ales. Moz Pro Tools, dacă vreți să îi spunem așa, este un all in one, conceput pentru creșterea afacerii oferind instrumente de cercetare, creează rapoarte și optimizare. Dacă aplicațiile Moz sunt prea mult pentru buget, urmăriți totuși articolele lor, sunt foarte utile!
 3. Semrush
  Cu siguranță SEO înseamnă și cum îți alegi cuvintele cheie pentru a crea textele care să aducă trafic pe website. Astfel puteți analiza și ce tipuri de cuvinte cheie folosesc competitorii din domeniul de activitate pe care îl aveți astfel încat să puteți crea și voi un model funcțional care să convertească niște simple informații în vizitatori sau chiar clienți. De asemenea, este un tool SEO gratis care vă permite să vizualizați și care sunt competitorii de top sau să descoperiți noi posibilități de a vă face reclamă pe platforme pe care nu le-ați mai utilizat până acum, dar destul de populare în generarea de trafic. Este un tool SEO complex care chiar și în varianta free îți oferă o analiză bună.
 4. Woorank
  Este un tool SEO gratuit care creează în mod automat o recenzie a website-ului tău. Una dintre problemele unui webdeveloper, administrator, evaluator SEO este să stabilească impactul actual al website-ului său. Woorank este o aplicație ce oferă informații cu mult superioare față de oricare altele întrucât oferă foarte multe informații prețioase și generează rapoarte complexe. Acordă un punctaj de evaluare SEO, îți arată ce ai de îmbunătățit.
 5. Ryte
  Ryte este un tool folosit inclusiv de Yoast SEO, pluginul cel mai des utilizat în site-urile WordPress. Ryte are pachete de analiză SEO completă, dar și o aplicație care măsoară succesul conținutului scris. În plus, Ryte și-a lansat o publicație online unde scriu specialiști europeni despre SEO, promovare online, content și tot ce înseamnă comunicare în această eră.

Cele enumerate sunt cele mai utilizate dar și cele mai eficiente din punct de vedere al informațiilor pe care le oferă utilizatorilor. În momentul în care îți construiești un website trebuie să știi cât de mult mai trebuie să muncești la el pentru a genera rezultatele dorite.

Optimizare motorelor de căutare

Te putem ajuta pentru a fi printre primii pe Google

Servicii

Îndrăznește să fi unic pe piață!