VMV Dental Clinique – Satu Mare

VMV Dental Clinique este o clinică dentară foarte profesionistă înființat prin Start-Up. Am început colaborarea prin branding. Am creat logoul, cărți de vizită, flyere etc. După branding am făcut un website pentru a prezenta clinica dentară și serviciile oferite.

  • Branding
  • Optimizarea pentru SEO

  • Website
  • Promovare Facebook
VBR-Co-marketing-satu-mare-testimonial-vmv-dental

„Până să apelez la VBR&Co nu aveam încredere în ceea ce pot obține prin marketing pentru firma mea. Am primit consiliere în privința aplicării unei strategii de marketing care a dat rezultate foarte bune creșterii numărului de clienți și idei de design și brand cu ajutorul cărora am putut lansa firma și vizual, cu logo și slogan, totul cu un profesionalism înalt. Mulțumesc!”

Codruta Ardelean, VMV Dental Clinique
VBR-co-marketing-satu-mare-referinte-vmv-dental-2

Identitatea vizuală este foarte importantă în ziua de azi, de aceea am creat un logo profesional și o identitate vizuală care reflectă profesionalismul lor.

Site-ul VMV Dental Clinique a fost construit pentru a fi primii în căutările Google pentru a ajunge la clienții din Satu Mare.

Când am început construirea paginii de prezentare am vrut să fim foarte simpli cu detalii care ajută pe toată lumea ca să găsească serviciul dorit.
Am început și implementarea programării online care o să ajute pe clienți să facă o programare la dentist cu un simplu click.

Proiecte asemănătoare:

Vino să colaborăm!

Te interesează să colaborăm?

Servicii

Îndrăznește să fi unic pe piață!